Ida e ingen bra dag!!!!!!!!

Förbannade jävla skit fan.. helvete!!!!!!!!!!!!
Ida önskar ja att ja inte va gravid.. skulle nämligen behöva 3liter vin en flaska tequila två cigg paket en ljudisolerande kudde å en hushålls rulle me de mjukaste pappret... Vill supa skallen av mig å sitta å kjedje röka..NU!! skrika så högt å länge i en kudde att ja inte längre hade nån luft kvar i mina lungor å grina så ja inte längre hade nåra tårar kvar att fälla....

Hur kan man va så jävla knäpp i HELA jävla huvet å säga så!!!????  hur kan dom tro att man verkligen inte bryr sig om den man älskar mest av allt/alla här på denna jord..... ja blir så jäkla ledssen.. Fjant betyder ju verkligen allt för mig... hur kan dom va så puckade å tro annat..  bara för att ja  inte sitter å gråter varenda da en hel vecka?? å för att ja e glad när ja försöker umgås me folk när inte han e hemma??

Om ni bara visste va dåligt ja mår den veckan.. bara visste va dåligt ja äter då.. om ni bara visste vilken lust ja har till å bara stanna inne å inte gå utanför dörren.. inte träffa nån å inte göra nått alls... om ni bara visste, om ni bara visste.....så skulle ni snart lägga in mg på nö ställe för att mitt betende då inte e sunt... men ni vet inget...

ja e bara glad att ja har annat som gör att ja kan släppa mina dumma tankar å att ja hittar orken till å göra saker... annars skulle ja inte funka som människa å kanske inte orka finnas där för fjant när han väl kom hem.. va bra mamma skulle ja då vara?

att ni inte tro att ja mår dåligt av att inte vara me min lille grabb e ju helt stört...

fan... å ni e min familj.... :(

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men gumman då:(. Hur kan dom ifrågasätta en sån sak? Det vet väl alla som är föräldrar att det är jobbigt att vara utan sin guldklimp..Vilka jubelidioter!

Väldigt lätt att ha åsikter om nåt man inte upplevt själv, sen finns det väl inge fel eller rätt om hur man ska betee sig i en sån sak.De borde snarae vara stolta och glada över att du försöker och klarar det så bra, finns många som skulle gå under av att vara utan de finaste man har!Skit i folket och stå på dig!

Försök kocentrera dig på din fina lilla fjant och fina bebismage, de har/kommer få en av världens bästa mammor!kram

2010-04-24 @ 22:42:35
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Milla

Men darling! Varför säger de så?! Fan vad elakt. :( Det är väl klart att du bryr dig om lilla N även de veckor han inte är hos dig! SJÄLVKLART gör du det.De borde ju tycka att det är bra att du går ut och träffar kompisar och annat de veckor han är hos R. Att du får vara Gaby lite också.Du är jätteduktig och den bästa mamman jag vet! Bara så att du vet det! Tvivla aldrig på det gumman. Du är grym. :DLyssna inte på dem om de säger såna saker utan lyssna på alla dina vänner istället som vet hur underbar och finn du är mot lilla N jämt.Du ringer väl om du behöver/vill prata, ey? Vill inte att du ska vara ledsen! Älskar dig gumman! Puss.

2010-04-24 @ 23:03:44
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Malin

Typiskt att någon ska yttra sig om saker de inte vet något om!! Och så synd att detta ska behöva ta din energi, den energi du så väl behöver till annat!! Jag tycker att det är bra att du passar på att träffa kompisar och göra andra saker då inte N är hos dig, för tänk vad långsamt det annars skulle bli? Vill dessa männsikor istället att du låser in dig och sitter och tänker på N hela tiden? Då kommer du ju verkligen att må mycket bättre? (NOT). Nej min vän, försök, även om det är svårt, att inte BRY DIG OM VAD DESSA MÄNNISKOR SÄGER. Du vet att du älskar din son över allt annat, du vet att du saknar honom och inte vill annat än att umgås med honom, låt det räcka där... Det viktigaste är att du, och alla som verkligen bryr sig om dig vet det, du behöver inte bevisa något för någon, eller hur? Fokusera på att må så bra som möjligt istället!! Kramiz m

2010-04-26 @ 15:14:49
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kikade förbi....låter som om någon är avensjuk på att du har möjlighet att göra andra saker och umgås med vänner när ditt barn inte är hemma? Dom borde vara glada för ditt barns skull som har två föräldrar som båda vill ha tid tillsammans med honom.Take care!

2010-04-29 @ 12:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0