borde va glad...

för nu känns de verkligen som att de e på g å snart har ja en liten flicka (om de inte såg fel) i min famn.. men ida åkte fjant hem till sin far.. alltid lika jobbigt :(

ne usch, inge kul...
nu ska ja sova...

Sista juli.

Ida e sista dagen för henne att komma om ja ska ha rätt, trodde nämligen att de skulle bli ett juli barn.. men som de ser ut nu så kommer hon i augusti.. lika bra att ställa in sig kanske på att man får ga över 2 veckor så blir man glad om mna bara behöver gå över en :)

Igår som sagt vart de inte alls mycke gjort.. men ja tyckte lite synd om fjant som inte hade vart ute på hela dagen så vi drog på oss lite kläder å gick ut å cyklade.. visste att de inte skulle va varmt å så.. men de va ju typiskt att de skulle börja regna så fort vi gick ut.. :(

men vi va att kvar en stund iaf.. cyklade till skolan så fick han leka av sig en stund i lekställningen... men som sagt.. de började ju regna så vi va inte alls ute länge, fick oss bara lite ren å frisk luft :)

sen åkte vi till grums för c´s föräldrar hade bjudit oss på middag, fick åka me hans syster å hennes kille..
Fjant höll som vanligt på me allt när vi kom dit.. man blir helt vild när vi kommer dit.. springer runt å pratar som en tok å inte äter han nått...å igår hade han nog lite tråkigt oxå.. för han gick ut å gjorde r sällskap när han grillade.. men r gick in när han va klar å fjan satt kvar.. när ja gick ut för å kolla till han satt han å höll sig för magen.. å framför han stod saltkaret, ja, ni kan ju gissa själva va han hade gjort då..
Undrar va mycke han fick i sig för han ville på toa me en gång å när han satt där så hördes ett konstigt ljud, typ en rap fast högre.. när ja kikade in hade han spytt... ja undra då va mycke salt han fick i sig lillen..
å tur ja hade me extrakläder.
sen va han iaf som vanligt igen så de va väl tur de inte va värre än så.. nu kanske han inte tjatar om salt igen.
Blev sent iaf igår.. va hemma runt halv 00 tror ja..  slockna så fort ja la huve å kudden tror ja.

Så trodde ja me att de va på g igår.. faan vilka sammandragningar ja hade igår..heeeela dagen typ.. släppte bara ibland... men inge under natten å ida när ja vaknade va de lugnt då me.. fast nu har de jobbiga sammandragningarna börjat igen.... Tänk om de kunde bli snart....

Nåja.. vill inte sitta hemma å bara vänta för här händer ju inge iaf.. så ida blir de en tripp till bergvik me sis å då ska ja passa på att fixa lite prydnad till hyllorna som vi satte upp i vrummet :) lite ramar me.

NU ska vi bara käka lite lunch innan tror ja lr kanske käkar vi där får se...

Ha en bra dag alla. Byebye

3 dagar kvar till bf!!!

Men gu va kul de skulle va om den lilla ville kika ut nu!!! Inte bara för att man längtar som man gör.. men oxå för att c inte har så lång semester kvar.. :(

Å nu e vi ju så redo man kan vara.. Sängen e uppsatt, väskan e packad, fika har vi fixa till alla som kommer på besök när man e hemma igen.. fjants väska e klar, byrån e rensad så lillan får egna lådor..ja kan inte komma på nått mer som måste ordnas.. Så nu e hon välkommen!!

Ida händer de väl inte mycke.. ska käka lunch å sen vänta på att c ska bestämma sig för om vi ska till grums lr inte. annars inga planer.. men de kanske e bra de.. för så som ja har höllt igång å gått en massa de senaste veckorna så kanske de e vila som behövs för att bebben ska vilja komma ut. Ja kan ju prova å va still ett tag iaf.. men så fort ja tänker den tanken kommer ja på nått som ja vill pyssla me.. som nu till ex, tvätta så korgarna e tomma.. å ja vet att de som finns i dom nu inte ens räcker till en maskin...
Igår snackade ja me Spanky å då fick ja lust för att rensa lådorna i fjants rum... Han har nog en hel del leksaker som borde kastas.
Som ja skrev igår så finns de ju nåra skåp kvar i köket som de borde kollas igenom å så min allt i ett garderob så klart..

Men just nu harja så ont i ryggen så de enda ja ska göra e å ta mig en lång dusch innan ja sätter igång me lunchen.. ett bad skulle va skönare, men ja känner mig så tung å de tar en evighet för mig å ta mig upp ur badet då.. så de skiter vi i.

Ha en bra dag alla!! byebye

Blött idag å kallt!

Men dagar som denna e bra dom me. Idag har ugnen/spisen fått sig en makeover.. känns iaf så när man inte gjort rent där på kanske ett år.. men nu e de ett år till nästa gång :)
Alla köksluckor är rena å skafferiet har oxå fått sig en rensning..

Dagens to do är inte många.. men lite kul får man hitta på även om man sitter inne.. så snart ska vi ner till affären å inhandla lite mat å annat som behövs. För ida blir de att baka muffins i stora lass å till kvällen ska de käkas potatisgratäng me nått gott till.. de va längesen de.

Kanske inte så mycke kul för fjant att göra.. men han får ligga extra länge i badet ikväll :) tur de inte behövs mycke mer underhållning när de e är små. Å Självklart ska ja fixa hem nåra mer filmer till han :)

Sen får vi se om man orkar städa lite mer.. nåra mer skåp i köket som skulle behöva en om möblering å så klart min allt i ett garderob borde tittas igenom. Men vi får se va de blir me de.. kommer säkert va sliten efter all bakning å matlagning :)

Nu ska de skrivas inköpslista.. å till lunch blir de kebbab!!!!

Ha en bra dag alla!! byebye

Ps: Håller ni tummarna för att den lilla ska kika ut snart?? De skulle ju va trevligt :)

kalas!

Ja ida fyller syster 29 år, Grattis till henne!, så då e vi bjudna dit på kalas... men ja har inte hört nån tid än..  å c hade planer på att dra till grums.. får se va som händer. än ligger han å sover iaf.. tråkig!!! å ja slår vad om att han kommer säga, å fan va trött/sliten ja e! när han går upp sen.. de säger han VARJE morgon oavsett vilken tid han går upp... lite trött på den meningen nu.

Iaf.. innan vi gör nått alls så tror ja att ja å fjant tar en sväng ner till stan å kanske ev till ikea.. har fortfarande inte köpt nått till syster.. så vi får se va de blir.. Har ju en ide.. men ja e sån som aldrig blir riktigt nöjd me de ja kommer på å tror alltid ja kan komma på nått bättre... men då blir de bara skit istället.. så ja kanske ska hålla mig till planen ida.. :)

Än har de inte kommit nån bebis.. å ja måste säga att ja börjar bli rätt trött på detta.. inge roligt alls när man inte kan röra sig som man vill för att de e en stor mage i vägen som de ibland hugger rätt "gött" i när man gör vissa rörelser.. :p
Men nu e de inte långt kvar.. bara 9 dagar, men ja hoppas å tror fortfarande de blir tidigare.. men sånt vet man ju aldrig. Väskan e iaf packad å de har den vart ett tag.. :) så har ja grejjat me nicos väska me.. lika bra, för man kanske inte ens hinner tänka när de väl e dags å då kanske man bara packar ner skitkläder till han... bara för han måste ha nått..
På tal om nico.. ja börjar få lite panik när de gäller han å den stora dagen.. vart ska han ta vägen då?? hade ju räknat me mamma. men då måste de ske innan torsda nästa vecka.. hade räkna me att bror skulle köra till bb me.. men han åkte till gbg ida.. :p hoppas r har hunnit hem innan de händer så fjant kan va hos sin far.. de vore ju de bästa.. både för han å mig.. ja skulle bara ligga å tänka annars, har han fått frukost fick han lunch.. sover han nått osv osv..

Nåja. de får bli som de blir, bara de blir bra :)

NU ska ja göra mig fin(are) ;) å sen ska ja dra ut me lilleman till stan. Ha en bra dag alla!!

Byebye

RSS 2.0