rättelse!

skrev i nått inlägg innan att en vän hade skrivit i sin blogg att de från hennes jobb inte ville ha 2 semesterperioder.. men de va visst fel.. så stod de inte alls... sorry för de :s  men ja vet att ja har hört de från nå ställe men nu vet ja inte vart ifrån.. iaf så får vi i hemtjänsten som vi ville å de e bra me de.. :)

Nu återstår bara att se hur de blir me mitt schema.. va glad när ja trodde de va över å ja skulle få gå kvar på 75% raden.. men ida skulle c å m kolla igenom om de kunde lösa m´s schema på nått sätt mellan båda å de lyckades inte me de.. så nu kanske de blir ändrigar för mig iaf.. :(   men det orosmomentet får ja försöka lägga åt sidan nu en stund ändå å försöka njuta av helgen.. :)

Ikväll kommer c å de ska bli så kul. har inga direkta planer.. men de e så de ska va.. ta dagen som den kommer när man e ledig.. nått som kanske sker dock e en tripp i bilen å åka runt å kolla utemöbler.. hans päron som e så snälla å vill hjälpa oss me de :) men de va inte spikat så vi får se va som sker.

Ida kom söta J me lilleman till jobbet.. synd bara att ja höll på me ett projekt så ja kunde inte vara så social som ja hade velat.. men ja fick gosa me V sötnosen nåra min iaf.. han va så söt å ville inte låta mig fortsätta jobba..hihi. Men de kommer väl fler tillfällen får man ju hoppas på. Å kanske en annan me får ta å rava sig runt till folk å inte sitta å vänta på att alla ska komma hem till en lr till lokalen :) glömde säga me till j att de syns att hon gått ner i vikt.. så J om du läser detta: Bra jobbat gumman... :)

Nu vätar ja på bror.. han skulle komma hit å hämta sin mobil som han gömde här igår... men han kommer ju aldrig å de känns inte som ja kan göra nått innan han kommer.. som typ städa, fixa middan å vika tvätt... lr e de bara en ursäkt kanske..hahaha

Fjant vill ut å cykla så vi kanske gör de nu då medans vi väntar på bror så kanske kycklingen hinner tina tills dess så kan man fixa middan sen.... lr vänta nu... faaan kl e ju redan 18.. middan skulle vart färdig nu ju... skit.. unadar om lillen e hungrig.. :s cykelturen får vänta...

Bäste å skynda sig me maten. Byebye

Kommentarer
Postat av: Milla

Kul att du har börjat skriva igen gumman! :)Hoppas verkligen att det löser sig med jobb för dig och att du får en rad att gå på ett tag till! Jag vet hur jobbigt det är att gå runt och oroa sig för sånt. :/Hoppas du och C får en mysig kväll! :)Puss.

2010-04-17 @ 20:16:14
URL: http://millablom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0